Yamaha B2E TC3 PWH

99.990 kr

Yamaha B2, i sitt eleganta polerade vita utförande, är mycket mer än bara ett vanligt akustiskt piano. Med sitt rymligare kabinett och robusta konstruktion ger det en imponerande och kraftfull ljudupplevelse med djup och volym. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet gör det möjligt att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa omgivningen, vilket ger en perfekt ljudkvalitet.

Pianopall Deluxe Polerad Svart

ELEGANT polishing water

Polermedel för alla pianon och flyglar med polyesterlack. Avlägsnar fingeravtryck och lätt smuts samt ger en vatten- och smutsavvisande yta. 125ml.

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414963
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha B2, i sitt eleganta polerade vita utförande, är mycket mer än bara ett vanligt akustiskt piano. Med sitt rymligare kabinett och robusta konstruktion ger det en imponerande och kraftfull ljudupplevelse med djup och volym.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet gör det möjligt att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa omgivningen, vilket ger en perfekt ljudkvalitet. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B2 är enastående och erbjuder en musikalisk upplevelse utöver det vanliga.

Bredd 150 cm, höjd 113 cm, djup 54 cm, vikt 208 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684415

Recensioner B2E TC3 PWH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B2E TC3 PWH”

Har du frågor om produkten?