Yamaha B3E TC3 PWH

116.790 kr

B3, i sitt polerade vita utförande, är den största modellen i Yamahas B-serie och erbjuder mer än vad ett vanligt akustiskt piano kan ge. Med en imponerande höjd på 121 cm tillfredsställer den önskemålen från många pianister och pianolärare. Det unika TransAcoustic™ TC3-systemet gör det möjligt att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa omgivningen.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414967
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B3, i sitt polerade vita utförande, är den största modellen i Yamahas B-serie och erbjuder mer än vad ett vanligt akustiskt piano kan ge. Med en imponerande höjd på 121 cm tillfredsställer den önskemålen från många pianister och pianolärare.

Det unika TransAcoustic™ TC3-systemet gör det möjligt att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa omgivningen, vilket ger en perfekt ljudupplevelse. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. B3 är mer än bara ett piano – det är en musikalisk upplevelse som överträffar förväntningarna.

Bredd 152 cm, höjd 121 cm, djup 62 cm, vikt 242 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684460

Recensioner B3E TC3 PWH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B3E TC3 PWH”

Har du frågor om produkten?