Yamaha B1 SC3 PWH

73.990 kr

Yamaha har uppfunnit ett system som förenar det traditionella klassiska pianot med den mest innovativa elektroniken. Silent Piano™. Specifikation B1: Bredd 149 cm, höjd 109 cm, djup 54 cm, vikt 197 kg. Höjdpunkter Silent Piano SC3™ – 12 olika instrumentljud – Inbyggda in- och uppspelningsfunktioner till och från USB-minne – Både aux in/ut samt MIDI in/ut Mer än bara…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 407794
0 out of 5
Finns i butik

Beskrivning

Yamaha har uppfunnit ett system som förenar det traditionella klassiska pianot med den mest innovativa elektroniken. Silent Piano™.

Specifikation B1: Bredd 149 cm, höjd 109 cm, djup 54 cm, vikt 197 kg.

Höjdpunkter Silent Piano SC3™

– 12 olika instrumentljud

– Inbyggda in- och uppspelningsfunktioner till och från USB-minne

– Både aux in/ut samt MIDI in/ut

Mer än bara ett instrument

Ett piano är mycket mer än bara ett instrument. Det blir en del av din tillvaro och om du väljer rätt kan det vara med dig hela livet. Yamaha har tillverkat pianon i mer än ett århundrade, men den nya B-serien är något av en milstolpe. Hundra års ackumulerad erfarenhet samlad i Yamahas mest prisvänliga piano någonsin. Inga genvägar är tagna och inga kompromisser gjorda i vare sig material eller hantverk. Yamaha har helt enkelt lyckats designa pianon till lägre priser. B-serien är, liksom alla andra Yamaha pianon, extraordinära instrument som kombinerar konst, hantverk och teknologi; en fröjd att spela på och att äga.

Prisvärd kvalitet

B-serien är utvecklade och designade i Japan och producerad i Yamahas egen fabrik i Indonesien. Detta gör B-serien till en väldigt prisvärd och konkurrenskraftig serie pianon. Allt tillverkat enligt högsta Yamahastandard.
Yamaha Made!

Bra komponenter ger bra ljud

Med stöd från fyra trästommar och en gedigen gjutjärnsram så är B-serien utrustade med rena och klara toner. Dessa pianon har högkvalitativa hammare och ett tangentbord med bra touch som är väldigt responsivt. Detta gör B-serien till ett piano som är idealiskt för nybörjaren såväl till den mer krävande pianisten.

5 års garanti

Yamaha har 5 års garanti på samtliga akustiska pianon och flyglar som säljs via Yamaha Piano Center. Det är även 5 års garanti på alla akustiska delar i alla pianon och flyglar som är Silent, TransAcoustic och självspelande (Disklavier). På alla digitala/elektroniska delar i Silent, TransAcoustic och självspelande (Disklavier) är det 24 månaders garanti från inköpsdatum.

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957812682909

Recensioner B1 SC3 PWH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1 SC3 PWH”

Har du frågor om produkten?