Yamaha B1 TC3 PWH

85.990 kr

B1, i sitt eleganta polerade vita utförande, representerar Yamahas minsta och mest prisvänliga akustiska piano. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i alla hem och till ett fördelaktigt pris. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en felfri ljudupplevelse utan att störa din omgivning.

Bra tillbehör!

ELEGANT polishing water

Polermedel för alla pianon och flyglar med polyesterlack. Avlägsnar fingeravtryck och lätt smuts samt ger en vatten- och smutsavvisande yta. 125ml.

EB-4219 Microfiberduk

Fantastisk putsduk av microfiber för ditt instrument!

Temporarily unavailable

Pianopall Deluxe Polerad Vit

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414958
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B1, i sitt eleganta polerade vita utförande, representerar Yamahas minsta och mest prisvänliga akustiska piano. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i alla hem och till ett fördelaktigt pris.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en felfri ljudupplevelse utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B1 är mycket mer än bara ett piano – det är en musikalisk möjlighet som förgyller ditt hem.

Bredd 149 cm, höjd 109 cm, djup 54 cm, vikt 198 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684378

Recensioner B1 TC3 PWH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1 TC3 PWH”

Har du frågor om produkten?

    Du kanske också gillar …