Yamaha B1TC3PWH

85.990 kr

B1, i sitt eleganta polerade vita utförande, representerar Yamahas minsta och mest prisvänliga akustiska piano. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i alla hem och till ett fördelaktigt pris. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en felfri ljudupplevelse utan att störa din omgivning.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414958
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B1, i sitt eleganta polerade vita utförande, representerar Yamahas minsta och mest prisvänliga akustiska piano. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i alla hem och till ett fördelaktigt pris.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en felfri ljudupplevelse utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B1 är mycket mer än bara ett piano – det är en musikalisk möjlighet som förgyller ditt hem.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684378

Recensioner B1TC3PWH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1TC3PWH”

Har du frågor om produkten?