DEN PERFEKTA PARTNERN FÖR DIN MUSIKALISKA RESA.

Utforska världen av Yamaha Flyglar, där musikalisk elegans och hantverk sammanflätas. Yamaha, kända för sitt sekelgamla åtagande för musikalisk excellens, presenterar ett varierat utbud av flyglar som passar både professionella och entusiaster.

Hantverk & Kvalitet
Yamahas flyglar avspeglar en perfekt förening av tradition och innovation. Erfarna hantverkare formar dessa instrument med precision, använder högklassiga material och avancerade tekniker för att skapa flyglar av enastående skönhet, ljudkvalitet och pålitlighet.

Dessa flyglar hyllas för sitt dynamiska ljudomfång, som fångar varje känsla och nyans i din framträdande, från de mest ömtåliga tonerna till kraftfulla crescendon. De är det ideala valet för pianister inom alla genrer.

Innovativa Funktioner
Upptäck banbrytande funktioner som Disklavier Enspire-spelarpianosystemet och Silent Piano-tekniken i utvalda modeller, som erbjuder alternativ för både traditionella och moderna musiker.

Estetik & Design
Yamahas flyglar är inte bara musikinstrument utan även konstverk som förhöjer vilket utrymme som helst. Med olika finishar och stilar finns det en Yamaha Flygel som passar alla miljöer.
Oavsett om du är en professionell som söker en konsertflygel eller en entusiast som letar efter det perfekta hemma-instrumentet, erbjuder Yamaha en oöverträffad känsla och ton som höjer din musikaliska resa.

Upptäck Klaviatur Stockholms utbud av Yamaha Flyglar och hitta den som harmonierar med din musikaliska själ. Från konsertflyglar till miniflyglar, garanterar en flygel från Yamaha ett arv av musikalisk excellens.

Se hela vårt sortiment av Yamaha flyglar här!