Roland LX Digitalpianon

Dyk in i Roland LX-seriens digitalpianon: LX-5, LX-6 och LX-9 – en symfoni av banbrytande teknik och hantverk, skapade för att förvandla din musikupplevelse till något enastående.

LX-5 bjuder in dig till en resa av musikalisk upptäckt med sin omisskännliga ljudkvalitet och användarvänliga funktioner. Med Piano Reality Modeling-tekniken och en PHA-50 hybridklaviatur ger LX-5 en autentisk känsla av att spela på ett akustiskt piano. Koppla upp dig via Bluetooth och utforska Roland Piano App för att skräddarsy din upplevelse och utveckla dina färdigheter med olika musikappar.

LX-6 tar dig till nya höjder med sitt mellanklasspiano som inte kompromissar med prestanda. Med en hybrid grand-klaviatur och avancerad Piano Reality-teknik levererar LX-6 en dynamisk och nyanserad spelupplevelse. Utrustad med avancerade funktioner som Piano Reality Projection-ljudsystemet och Bluetooth-anslutning, utmanar LX-6 dina musikaliska gränser.

Flaggskeppsmodellen LX-9 tar dig till den yttersta nivån av musikalisk excellens. Med sin förfinade design och överlägsna ljudkvalitet erbjuder LX-9 en upplevelse som överträffar alla förväntningar. Med avancerad Piano Reality Modeling, hybrid grand-klaviatur och Piano Reality Ambience-ljudsystemet kan du fördjupa dig i en oslagbar musikupplevelse. Dessutom ger LX-9 dig en mängd avancerade funktioner, inklusive Bluetooth och USB-portar, för att ge dig oändliga möjligheter att uttrycka dig musikaliskt.

Oavsett om du är en nybörjare som just börjat din musikaliska resa eller en erfaren pianist som söker det ultimata instrumentet för att ta din spelning till nya höjder, erbjuder Roland LX-serien något för alla. Med sin innovativa teknik och stilrena design är dessa digitalpianon det självklara valet för dagens moderna musiker.