Sennheiser HD 400 PRO

2.590 kr

Sennheiser HD 400 Pro är ett par professionella öppna referenshörlurar designade för ljudkontroll, mixning och mastering i studio. När du jobbar hemma eller i studion måste din mix låta som den gör när lyssnarna hör den. HD 400 Pro öppna studiohörlurar ger en naturlig och exakt ljudupplevelse för finjustering av din mix. Hörlurarnas låga vikt och öronkuddar med sammet…
Varumärke:Sennheiser
Artikelnr: 388231
0 out of 5
Finns i butik

Beskrivning

Sennheiser HD 400 Pro är ett par professionella öppna referenshörlurar designade för ljudkontroll, mixning och mastering i studio. När du jobbar hemma eller i studion måste din mix låta som den gör när lyssnarna hör den. HD 400 Pro öppna studiohörlurar ger en naturlig och exakt ljudupplevelse för finjustering av din mix. Hörlurarnas låga vikt och öronkuddar med sammet gör användningen bekväm under långa sessioner. Öppna öronkåpor och vinklade membran ger dessutom en bred och transparent ljudscen som gör HD 400 Pro till en pålitlig kompanjon för de som sätter kvalitet och precision först.

 • Öppna hörlurar med neutral ljudåtergivning
 • 120 Ω
 • Lättviktsdesign för användning hela dagen
 • Mjuka kuddar med sammetstyg
 • Vinklade membran ger rent ljud vid hög volym
 • Enkelsidig och löstagbar kabel
 • Lång spiralkabel samt kortare rak kabel ingår

Konstruktion för bästa möjliga ljud

HD 400 PRO referenshörlurar är ditt proffsverktyg som låter dig mixa och skapa ljud och få det att låta som det kommer göra för lyssnaren när det är klart. Den öppna designen ger en naturlig och exakt ljudupplevelse för finjustering av ditt signaturljud. Själva hjärtat i HD 400 Pro är membran på 120 Ohm som är utvecklad av Sennheisers ingenjörer och har en särskild polymerblandning i membranet. Den högeffektiva drivmagneten ger klarhet medan dämpningssystemet hanterar ventilationen.

Öppna öronkåpor och vinklade membran möjliggör en bred och transparent ljudscen och återskapar den optimala lyssningsposition som finns i avancerade inspelningsstudior. Påverkan från föremål i trånga utrymmen hör numera till det förgångna. Det resulterar i en djupare bas och minskar samtidigt distorsionen som annars påverkar ljudkvaliteten – en skillnad som professionella användare kommer att uppskatta. Detta gör HD 400 Pro till ett precist verktyg för ljudkontroll som avslöjar varje liten detalj av din mix.

Design för långvarig komfort

Det är bara att inse – mixning tar tid. HD 400 Pro’s lättviktsdesign gör att du kan fokusera på projektet i timme efter timme. Ledade öronkåpor, mjuka öronkuddar klädda i sammet och ett justerbart huvudband ger den flexibilitet och komfort som krävs för att matcha din huvudform perfekt. Det robusta höljet står emot krävande användning oavsett vad du gör – bearbetar, mixar eller mastrar ljudet. En enkelsidig, lång spiralkabel ger dig frihet vid användningen. För din bekvämlighet ingår även en rak kabel i förpackningen.

Levereras med

 • HD 400 Pro studiohörlurar
 • 3 m spiralkabel med 3,5 mm jackplugg
 • 1,8 m rak kabel
 • Skruvadapter 3,5 mm till 6,3 mm
 • Snabbstartguide
 • Säkerhetsinformation

Ytterligare information

Specifikation
Typ
EAN 4044155271041

Recensioner HD 400 PRO

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”HD 400 PRO”

Har du frågor om produkten?