Yamaha YUS5PE

204.000 kr

Yamaha Upright Piano YUS5 är ett 131 cm upprätt piano tillverkat med precision av Yamaha. Det erbjuder en rik och balanserad ton, elegant design och hållbar konstruktion. Med 88 standardstora tangenter och tre pedaler är detta piano ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna pianister. Finns i olika ytfinishar.

Bra tillbehör!

Pianopall Deluxe Polerad Svart

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 419563
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha piano YUS5 är en imponerande kombination av elegans och överlägsen ljudkvalitet. Detta 131-cm upprätta piano är tillverkat med omsorg och precision av Yamaha, en erkänd ledare inom pianotillverkning. Med en rik och varm ton, tack vare högkvalitativa trämaterial och expertis i tillverkningsprocessen, ger YUS5 en inspirerande musikupplevelse för både nybörjare och avancerade pianister.

Pianot har en elegant och tidlös design som passar perfekt i alla hem eller professionella musiksammanhang. Dess solida konstruktion ger stabilitet och hållbarhet för långvarig användning. Yamaha YUS5 är utrustad med avancerad teknik för att säkerställa en jämn och exakt spelkänsla.

Oavsett om du är en ambitiös pianist eller bara älskar att spela, kommer Yamaha YUS5 att imponera med sin kvalitet och prestanda. Detta piano är ett utmärkt val för dem som söker det bästa av ljud och estetik i en upprätt pianomodell.

Bredd 152 cm, höjd 131 cm, djup 65 cm, vikt 253 kg.

Skanna QR-koden nedan för att med AR-teknik se hur pianot ser ut i ditt hem!

YUS5 AR QR kod e1694596784824

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812327015

Har du frågor om produkten?

    Du kanske också gillar …