Yamaha EZ310

4.390 kr

Upplev en värld av musik med EZ-310! Med över 650 realistiska ljud, inklusive Yamahas legendariska flygelljud och autentiska gitarrer, basar och trummor, tar detta tangentbord din spelupplevelse till nya höjder. Med kraftfulla stilfunktioner och den smarta Auto Chord Play-funktionen känns det som att spela med en komplett orkester vid din sida. Dessutom ger de lysande tangenterna och den uttrycksfulla…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 429852
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Upplev en värld av musik med EZ-310! Med över 650 realistiska ljud, inklusive Yamahas legendariska flygelljud och autentiska gitarrer, basar och trummor, tar detta tangentbord din spelupplevelse till nya höjder. Med kraftfulla stilfunktioner och den smarta Auto Chord Play-funktionen känns det som att spela med en komplett orkester vid din sida. Dessutom ger de lysande tangenterna och den uttrycksfulla touch/responsfunktionen dig möjlighet att utforska varje nyans av din musikaliska talang. Gör dig redo att skapa, utforska och ha kul med EZ-310!

Förutom de rika och autentiska tonerna från Yamahas flyglar finns det också hela 650 inbyggda ljud som erbjuder realistiska gitarrer, basar, trummor och andra musikinstrument. Dessa instrument har kraftfulla stilfunktioner som automatiskt lägger till rytm, bas och ackord-ackompanjemang för att perfekt matcha de ackord du spelar, vilket skapar känslan av att du spelar med ett komplett ackompanjemang. Dessutom finns det en praktisk Auto Chord Play-funktion som automatiskt producerar musikaliskt passande ackord och hjälper dig att utöka ditt prestandaområde.

Spela tangenterna kraftfullt och ljudet blir starkare. Spela dem mjukt och det blir mjukt och delikat. Denna uttrycksfulla touch/responsfunktion framhäver även de minsta ljudnyanserna i din prestation. Utöver det stora urvalet av ljud, som inkluderar piano, gitarr, bas, trummor och många fler, samt det omfattande utbudet av inbyggda låtar, förhöjer detta din spelglädje och ger dig möjlighet att spela var som helst.

Hos EZ-310 gör lysande tangenter det enkelt att spela och öva för första gången. Välj din favoritlåt från över hundra lektionslåtar, inklusive kända pop-, klassiska och pianolåtar som är tillgängliga och öva på den för att bli bättre och ha kul.

650 högkvalitativa ljud
260 auto ackompanjemangsstilar
Anslagskänsligt tangentbord med 48-toners polyfoni:
61 tangenter med praktisk ljusguidefunktion
Inbyggda låtar:
152 inbyggda demolåtar, inklusive populära och kända låtar, samt stycken för studier
12 Super Articulation Lite-röster
Reverb, chorus och 41 typer av DSP-effekter
26 harmonityper
152 arpeggiotyper
Helt nya ”Auto Chord Play”-funktionen för stilen ”Keys to Success” med olika lektionsfunktioner Duoläge
USB Audio/MIDI-inspelning/interface

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812696883

Recensioner EZ310

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”EZ310”

Har du frågor om produkten?