Yamaha GC2 SH3PE

376.000 kr

Yamaha Flygel GC2SH3 är en kombination av konstnärligt uttryck och teknisk expertis. Dess kraftfulla ljud och skönhet kommer att berika ditt musikaliska uttryck och ge dig en fröjd att spela på varje dag. Med en Yamaha GC2SH3 i ditt liv kommer din musik att nå nya höjder av kreativitet och känslomässigt djup.

Bra tillbehör!

Pianopall Deluxe Polerad Svart

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 419507
0 out of 5
Finns i butik

Se hur flygeln ser ut i ditt hem genom AR! Skanna QR-koden nedan.

Beskrivning

Upptäck en värld av musikalisk rikedom och uttrycksfullhet med Yamaha Flygel GC2SH3. Denna mästerligt utformade flygel är en sann förening av traditionellt hantverk och modern innovation, skapad för att tillfredsställa även de mest krävande pianisterna.

Elegans och design: Med en imponerande längd på 173 cm ger Yamaha GC2SH3 en närvaro i varje rum. Dess polerade yta och detaljerade träarbete framhäver flygelns eleganta och tidlösa design. Den klassiska formen kombinerad med moderna linjer skapar en visuell lockelse som kompletterar både traditionell och modern inredning.

Exceptionell klangkvalitet: GC2SH3:s klang är djup, rikt och uttrycksfull. Yamahas långa tradition av ljudteknik återspeglas i varje ton som utstrålar från detta instrument. Den balanserade och nyanserade tonen gör det möjligt för musiker att uttrycka sig fullt ut, oavsett om de spelar en känslig ballad eller en kraftfull symfoni.

Kvalitet i hantverk: Yamaha är känt för sitt noggranna hantverk och GC2SH3 är inget undantag. Varje detalj, från tangenterna och hammarna till resonansbotten och ljudramen, är skapad med precision och expertis. Detta resulterar i en jämn och responsiv tangentåtgärd samt en långvarig och pålitlig prestanda.

Avancerad teknologi: Under den tidlösa ytan av GC2SH3 gömmer sig avancerad teknologi. Yamahas banbrytande akustiska och digitala innovationer kompletterar varandra för att erbjuda en uppslukande spelupplevelse. Den integrerade Silent System-teknologin låter dig spela med hörlurar när det behövs, utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Mångsidighet och användbarhet: GC2SH3 är inte bara ett instrument för de mest krävande professionella musikerna. Dess mångsidighet gör det också till ett utmärkt val för musikskolor, konservatorier och hemmet. Oavsett om du är en nybörjare som lär dig grunderna eller en erfaren virtuos, kommer denna flygel att inspirera och utmana dig.

  • Längd: 173 cm (5 fot 8 tum)
  • Bredd: 149 cm (4 fot 11 tum)
  • Höjd: 101 cm (stängt lock)
  • Vikt: 303 kg (667 lbs)

 

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812681360

Har du frågor om produkten?