Yamaha GC1 TA3 PE

374.000 kr

TransAcoustic™-funktionen har lagts till GC1, ett instrument med den fylliga och sjungande ton som bara en flygel kan erbjuda, vilket ger en överlägsen prestanda till ett överkomligt pris. Det här är en TransAcoustic™ av typen TA3. Längd: 161 cm.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 419501
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Med den karakteristiska fylliga ton som enbart en flygel kan åstadkomma, erbjuder GC1-flygeln enastående prestanda till ett överkomligt pris. Denna vackra flygel förenar duplexskala-designen med rik tonalitet för att skapa ett instrument som utmärker sig med sitt uttrycksfulla och underhållande spel. Tack vare det inbyggda TransAcoustic™-systemet kan du enkelt justera volymen eller njuta av perfekt ljud i hörlurar, utan att störa din omgivning.

Ett akustiskt piano med volymkontroll, eller ett digitalpiano med strängar? Yamahas senaste utveckling flyttar fram gränserna och öppnar upp en helt ny värld av möjligheter. Denna nya pianotyp har fått namnet TransAcoustic™. Den bygger helt enkelt på att pianots resonansbotten används som ”högtalare”. Det innebär att alla ljud kan levereras via denna naturliga standardkomponent i pianot.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812681605

Video (0)


Har du frågor om produkten?