Yamaha YC88

36.190 kr

Yamahas stagekeyboard YC88 fokuserar på piano- och orgelälskaren och kombinerar en helt nyutvecklad orgelmotor, med de bästa piano- och elpianoljuden från succémodellen Yamaha CP88 i en läcker och smidig design. I tillägg till orgeln, realistiska flyglar och vintageljud finns en kraftfull FM-motor och en samplingsbank med ett stort urval av professionella smör-och-bröd-ljud samt effekter av högsta klass. YC88 har…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 376723
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamahas stagekeyboard YC88 fokuserar på piano- och orgelälskaren och kombinerar en helt nyutvecklad orgelmotor, med de bästa piano- och elpianoljuden från succémodellen Yamaha CP88 i en läcker och smidig design. I tillägg till orgeln, realistiska flyglar och vintageljud finns en kraftfull FM-motor och en samplingsbank med ett stort urval av professionella smör-och-bröd-ljud samt effekter av högsta klass.

YC88 har utrustats med fysiska drawbars och led-indikatorer som gör det lätt att hitta sina sparade inställningar samt NW-GH3 (Natural Wood Graded Hammer) klaviatur.

Den nya orgelmotorn är baserad på den patenterade modelleringstekniken VCM Virtual Circuitry Modelling, som minutiöst återskapar beteendet hos legendariska tonhjulsorglar ner på analog komponentnivå. Det resulterar i exceptionella orgelljud med detaljrika karaktärsdrag. Dist, läckage, keyclick och rotaryhögtalare kan justeras på detaljnivå.

Dagens musiker behöver snabbt kunna återskapa det proddade soundet ifrån originalinspelningar live. YC88 är därför utrustad med inbyggt ljudkort som gör det enkelt att ansluta till en laptop, så att du lätt kan kalla upp dina mjukvaruinstrument och favoritsamplingar.

Med sina lätta 18,6kg och ett stryktåligt aluminiumchassi är YC88 byggd för den giggande musikern som alltid är språng.

YC88 är enkel att använda, smart utformad ner till detaljerna och är det perfekta sceninstrumentet för livekeyboardister och orgelspelare.

Ytterligare information

Specifikation
Färg
Produktkod CYC88

Recensioner YC88

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”YC88”

Har du frågor om produkten?