Roland LX708-PE

39.990 kr

    -  

Bra tillbehör!

RPB-200PE

HPH-150B

Varumärke:Roland
Artikelnr: 338308
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Ett luxuöst piano med åtta högtalare och rumsklang som från en konsertsal

Toppmodellen i Rolands LX700-serie, LX708 återskapar all den musikaliska njutning som du får av spela på en traditionell flygel i en fin konsertsal. Den står ut bland Rolands övriga pianon i LX-serien med sitt höga och ståtliga kabinett och har ett lock som kan öppnas för optimal ljudprojektion. Det är ett piano som utgör en stark närvaro var den än placeras. Med sina åtta högtalare är LX708 redo att fylla ditt hem med musik och är det ultimata valet för kräsna pianister.

En slående, elegant design
som inbjuder till spel

Man tar inte fel på ett LX708. Det utmärker sig i LX-serien genom sitt höga kabinett, sammanhängande sidopaneler samt det öppningsbara locket som går att öppna som förmedlar en subtilt annorlunda klang. Denna luxuösa modell är designad för att fånga din blick och inspirera dig till att spela. Klassiskt och tidlöst – men ändå unikt – LX708 är ett instrument som har en stark närvaro i rummet utan att dominera. LX708 finns tillgängligt i tre olika finishar: polerad ebenholts, polerad vit och kol.

Uttryck dig själv med
Hybrid Grand Keyboard samt Responsive Damper Action-pedaler

LX708:s Hybrid Grand-klaviatur har längre tangenter jämfört med de flesta digitala pianon. Då tangenten är längre innebär det att pivotpunkten på tangenterna sitter längre bak, så att du inte behöver trycka hårdare ju längre upp på tangenten du spelar. De vita tangenterna har eleganta sidor av trä med en hållbar inre ram för underhållsfri pålitlighet. När du spelar känner du den optimala balansen mellan tryck, momentum och returrörelse kombinerade med en mjuk vertikal rörelse. Toppmodellen LX708 återskapar till och med de fysiska vibrationer som resonerar genom en flygels tangenter och med pedaler, som möjliggör en mängd olika avancerade speltekniker, ger det dig en autentisk och sensationell pianoupplevelse.

Ett högtalarsystem med åtta högtalare fyller ditt hem med ett fylligt och varmt ljud

Ett av alla glädjeämnen med att spela på en flygel i en fin konsertsal ligger i hur ljudet fyller rummet, så det blir frustrerande om ditt piano där hemma i jämförelse låter litet och livlöst. Toppmodellen LX708 har det mest imponerande ljudsystemet, Acoustic Projection System, i serien utrustat med ett fyrvägs system innefattande åtta högtalare som drivs av en kraftfull förstärkare. De åtta högtalarna är uppdelade i fyra par, där varje par är optimerade att leverera ett överlägset ljud och förmedla pianots fulla dynamik, inklusive ljudet av hamrarna som slår an strängarna och resonansen som uppstår när pianots klang färdas genom kabinettet. När du vill fylla ditt hem med ett stort och imponerande pianoljud är LX708 det ultimata valet.

Spetsteknologi som genomsyrar hela LX-serien

Samtliga modeller i LX700-serien erbjuder olika kombinationer av möbeldesign, klaviatur, pedaler samt ett varierande antal inbyggda högtalare, men oavsett vilken LX700-modell du än väljer är många av de bästa funktionerna inkulderade som standard för hela serien. Till exempel finns Rolands PureAcoustic Piano Modelling- och Pure Acoustic Ambience-teknologi i alla tre instrumenten, tillsammans med modellerna European piano och American piano och andra ljud som inkluderar elpianon, orglar och orkesterinstrument. Du får också praktiska funktioner så som Bluetooth audio, Twin Piano-läge, metronom och möjligheten att spela med hörlurar för att inte störa andra samt den unika C-formade öppningen i frontpanelen som ger en naturlig spridning av klangen.

 

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957054512842

Recensioner LX708-PE

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”LX708-PE”

Har du frågor om produkten?

    Du kanske också gillar …