Nord Stage 4 88

43.990 kr

Nord Stage 4 88 från svenska Nord är en synt och ett digitalpiano med en helt viktad ’trippelsensor’ klaviatur (A-C) med aftertouch och fysiska drawbars med LED-indikatorer. En ny generation av Nords ikoniska flaggskepp är här. Nord Stage 4 är ett digital scenpiano och synthesizer av hög professionell kvalitet som tillverkas av det svenska företaget Clavia. Det är den…
Varumärke:Nord
Artikelnr: 411206
0 out of 5
Finns i butik

Beskrivning

Nord Stage 4 88 från svenska Nord är en synt och ett digitalpiano med en helt viktad ’trippelsensor’ klaviatur (A-C) med aftertouch och fysiska drawbars med LED-indikatorer.


En ny generation av Nords ikoniska flaggskepp är här.

Nord Stage 4 är ett digital scenpiano och synthesizer av hög professionell kvalitet som tillverkas av det svenska företaget Clavia. Det är den fjärde iterationen av Nord Stage-serien som är känd för sin högkvalitativa ljud, intuitiva gränssnitt och omfattande prestandafunktioner.
Nord Stage 4 har ett brett utbud av premiumljud, inklusive pianon, orglar och synthesizers. Dess pianoljud är samplade från några av världens finaste instrument och är mycket uppskattade för sin autenticitet och uttrycksfullhet. Orgelljuden är baserade på klassiska modeller från 1960- och 1970-talen, medan synthljuden skapas med avancerad virtuell analog teknik som tillåter en mängd ljudmöjligheter.

Stage 4 har också en kraftfull effektsektion med högkvalitativ reverb, delay och modulations-effekter som enkelt kan kontrolleras med det intuitiva gränssnittet. Stage 4 har en rad prestandafunktioner, inklusive split- och layer-funktioner, realtids-transponering och avancerade MIDI-funktioner.
Nord Stage 4 har en professionell byggkvalitet med en robust chassi och en högkvalitativ klaviatur som känns och spelar som ett akustiskt piano. Den har också en mängd anslutningsalternativ, inklusive USB, MIDI och ljudin- och utgångar som gör det enkelt att integrera den i alla scen- eller inspelningsuppsättningar. Sammanfattningsvis är Nord Stage 4 en mångsidig och kraftfull instrument som är idealisk för professionella musiker och artister som kräver högkvalitativt ljud och prestandafunktioner.

Nord Stage 4 har en helt ny paneldesign med dedikerade LED-faders för varje lager, vilket ger exceptionell överblick och flexibilitet när du skapar ljud och uppträder live. Det nya Preset Library är packat med inspirerande färdiga piano-, synth- och orgelljud för att snabbt och smidigt skapa patcher. Layer Scene låter dig sömlöst växla mellan två olika ljudinställningar med en knapptryckning. Genom att lägga till en kraftfull ny effektsektion tillsammans med mångsidiga pedalalternativ och en premium Triple Sensor klaviaturbädd erbjuder Nord Stage 4 en ny nivå av musikaliskt uttryck.

Nord Stage 4 kommer med en ny förbättrad samling av flyglar, uprightpianon och elpianon från exklusiva Nord Piano Library kombinerat med nya funktioner som Dynamic compression och Unison.

Synthsektionen med sina tre oberoende lager är baserad på den kraftfulla Nord Wave 2 Synth Engine, inklusive Virtual Analog syntes, Samples, FM och Digital Waves. En omfattande ny samling av samplingar från Nord Sample Library erbjuder en bred sonisk palett av stråkar, bas, körer, gitarrer och mycket mer. Den avancerade Arpeggiatorn har nya polyfoniska gate- och patternlägen och kan användas för en mängd olika rytmiska applikationer med anpassningsbara patterns.

Orgelsektionen innehåller Nords prisbelönta simuleringar av B3 Tonewheel, B3 Bass, klassisk Vox och Farfisa samt två Pipe Organ-modeller. Alla Stage 4-modeller är utrustade med Nords nya fysiska drawbars med LED-indikatorer för optimal praktisk upplevelse och överblick.

Nord Stage 4 har en kraftfull ny effektsektion som erbjuder en komplett uppsättning av effekter för varje lager. Det omfattande utbudet av effekter inkluderar en ny pumpeffekt för temposynkroniserad eller pedalstyrd sidechain-modulering, en ny Spin-effekt och helt nya varianter av Reverb, Delay, Amps och Modulation-effekter.

Köp till de nya pianopedalerna för att få full styrning av pianot mm!

Triple pedal 2 ger följande styrning:

  • Continuous sensors for maximum control
  • Pedal Noise and Half Damping
  • Can be assigned to control Layer Scene II, Pump, Tap Tempo, Synth Vibrato, Program Up/Dn and Rotor Speed

Single Pedal 2 ger följande styrning:

  • Continuous sensor for maximum control
  • Pedal Noise and Half Damping
  • Can be assigned to control Rotor Speed or used as a Morph source

Ytterligare information

Specifikation
Produktkod 10940

Recensioner Stage 4 88

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Stage 4 88”

Har du frågor om produkten?