Casio PX870 Privia Svart

11.490 kr

Privia PX-870 är flaggskeppet i Privia-serien Designat för att ge dig en äkta grand pianoupplevelse. Med autentiskt pianoljud och känsla, en modern design och det kraftfulla nya högtalarsystemet är PX-870 ett brilliant instrument som inspirerar till fantastiska framträdanden. Tekniken bakom ljudåtergivningen Unprecedented Natural Reproduction of the Rich Expressive Power and Resonance of an Acoustic Piano Multidimenstionell Morphing – AiR…

Bra tillbehör!

Pianopall KB100 - Black matt

Temporarily unavailable

CD-80

Temporarily unavailable

Varumärke:Casio
Artikelnr: 314431
0 out of 5
Beställd av leverantör

Beskrivning

Privia PX-870 är flaggskeppet i Privia-serien

Designat för att ge dig en äkta grand pianoupplevelse. Med autentiskt pianoljud och känsla, en modern design och det kraftfulla nya högtalarsystemet är PX-870 ett brilliant instrument som inspirerar till fantastiska framträdanden.

Tekniken bakom ljudåtergivningen
Unprecedented Natural Reproduction of the Rich Expressive Power and Resonance of an Acoustic Piano

Multidimenstionell Morphing – AiR Sound Source
Karaktären från Casios nyutvecklade Multidimenstionella Morphing AiR* Sound Source återspeglar i detalj ett mycket rikt och autentiskt resonerande pianoljud. Mjukvaran och minnet i PX-870 är uppdaterat och kan spela upp mer avancerade samplingar än någonsin.

AiR = Acoustic and Intelligent Resonator

Tangenterna – Spelkänslan
Den hyllade Tri-Sensor II Scaled Hammer Action tekniken ger den perfekta känslan. Den simulerade ebenholts- och elfenbenstexturen på tangenterna i kombination med Casios innovativa hammarteknik ger dig en autentisk spelkänsla. Justera själv anslagskänslighet och delay från det att tangenten trycks ned till att tonen produceras.

Ljudkälla
AiR Sound Source, String Resonance, Damper Resonance, Damper Noise, Hammer Response, Lid Simulator, Key Off Simulator, Key Action Noise

Praktiska funktioner
PX-870’s praktiska funktioner är användbara både i studion, replokalen, kyrkan, aulan,, konserthallen och för hemmabruk. Anslut två hörlurar samtidigt med 1/4″ plugg på frontpanelen. Praktiskt för tyst övning och tysta lektioner. Duet mode splittar pianot i två lika pitch ranges vilket gör att både elev och lärare kan spela på samma instrument.

Concert Play
Concert Play låter dig spela till tio välkända orkesterstycken. Lyssna till pianodelen eller tysta ned pianoinspelningen så att du själv kan spela till orkesterstycket. Det blir lätt att öva eftersom PX-870 också kan sänka tempot på övnings- och orkesterstycken utan att det påverkar tonarten.

Egenskaper

Ljudinspelning(44.1 kHz WAV Format / upp till cirka 25 min per låt)

19 högkvalitativa ljud inklusive stereo grand piano

Digitala effekter: Hall Simulator (4 types), Chorus (4 types), Brilliance, DSP (preset for some tones)

Pianolektioner med upp till 70 sånger

GRAND PIANO knapp, ELEC PIANO 1 knapp

MIDI Recorder

USB flash drive port

Hörlurar/OUTPUT: 2 (Stereo standard)

AUTO POWER OFF

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4971850362364

Recensioner PX870 Privia Svart

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PX870 Privia Svart”

Har du frågor om produkten?