Casio PX-S5000BK

13.695 kr

Slimmat, stilrent digitalpiano med 88 tangenter Helt nya Smart Hybrid Hammer Action Keyboard Kompatibel med CASIO MUSIC SPACE Nydesignade högtalare med större och fylligare ljud Bluetooth audio och MIDI. Trådlös WU-BT10-adapter (medföljer) 23 ljud, 3 Grand Piano-ljud och Line out PX-S5000 Smart Hybrid passar perfekt i ditt vardagsrum, sovrum eller vilket rum som helst som du vill fylla med…
Varumärke:Casio
Artikelnr: 405159
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

 • Slimmat, stilrent digitalpiano med 88 tangenter
 • Helt nya Smart Hybrid Hammer Action Keyboard
 • Kompatibel med CASIO MUSIC SPACE
 • Nydesignade högtalare med större och fylligare ljud
 • Bluetooth audio och MIDI. Trådlös WU-BT10-adapter (medföljer)
 • 23 ljud, 3 Grand Piano-ljud och Line out

  PX-S5000 Smart Hybrid passar perfekt i ditt vardagsrum, sovrum eller vilket rum som helst som du vill fylla med musik. Det är perfekt för dig som vill ha ett hybrid piano som är lätt att ta med sig ut på spelning men inte kompromissar med ljudet, kvaliteten eller spelkänslan.

  Högtalarsystemet har ett förstärkt membran för en fylligare high end och en förbättrad inre strukturell design för en mer dynamisk low end. Resultatet är ett välbalanserat och autentiskt pianoljud. PX-S5000 har Casios nya smarta hybrid klaviatur Smart Hybrid Hammer Action Keyboard och är kompatibelt med Casios gratis app CASIO MUSIC SPACE.

   Smart Hybrid Hammer Action Keyboard
  Casios nya Smart Hybrid Hammer Action Keyboard har en unik kombination av gran och syntetiskt material. Granen på insidan och texturen på ytan av tangenterna skapar den naturliga känslan av att spela på en riktigt flygel. Mekaniken kombineras med den senaste digitala styrtekniken för att hjälpa till att skapa den autentiska touchen av en flygel, men med den kompakta stilen och bekvämligheten hos ett digitalt instrument.

  De vita tangenterna har ett mer naturligt elfenbensliknande utseende och känsla, och de svarta tangenterna ett mer ebenholtsliknande utseende och textur. Detta maximerar spelbarheten samtidigt som det ger pianot en elegant finish som skapar en känsla av lyx.

  CASIO MUSIC SPACE är en digital musiklärare, konsertsimulator, musikspelare och mycket mera. En digital helhetslösning för att se, lyssna och spela musik. En app för alla som vill spela och lära sig spela. CASIO MUSIC SPACE är för nybörjare, dig som dammar av gamla färdigheter och alla som vill uppleva ett nytt sätt att spela på. CASIO MUSIC SPACE medföljer utan kostnad.

  Ladda ned appen här:
  https://web.casio.com/app/en/music_space/

Ytterligare information

Specifikation
Färg
Produktkod 140043

Recensioner PX-S5000BK

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”PX-S5000BK”

Har du frågor om produkten?