Yamaha B3ETC3PM

116.790 kr

B3, i sin vackra polerade mahognyutförande, är den mest imponerande modellen i Yamahas B-serie och tillfredsställer många pianisters och pianolärares önskan om den magiska höjden på 121 cm. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet ger dig möjlighet att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa din omgivning, vilket ger en perfekt ljudupplevelse.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414966
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B3, i sin vackra polerade mahognyutförande, är den mest imponerande modellen i Yamahas B-serie och tillfredsställer många pianisters och pianolärares önskan om den magiska höjden på 121 cm.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet ger dig möjlighet att justera volymen och spela med hörlurar utan att störa din omgivning, vilket ger en perfekt ljudupplevelse. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar uppackning och installation i ditt hem, tveka inte att kontakta oss. B3 är mer än bara ett piano – det är en musikalisk upplevelse som kommer att överträffa dina förväntningar.

Bredd 152 cm, höjd 121 cm, djup 62 cm, vikt 242 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684477

Recensioner B3ETC3PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B3ETC3PM”

Har du frågor om produkten?