Yamaha B3ESC3PM

99.990 kr

Yamaha B3, i sitt vackra polerade mahognyutförande, representerar den största modellen i B-serien och erbjuder en enastående förening av traditionellt hantverk och den senaste teknologin. Med sin imponerande höjd på 121 cm uppfyller den önskemålen hos många pianister och pianolärare. Det inbyggda Silent Piano™-systemet gör det möjligt att spela med hörlurar.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 407806
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha B3, i sitt vackra polerade mahognyutförande, representerar den största modellen i B-serien och erbjuder en enastående förening av traditionellt hantverk och den senaste teknologin. Med sin imponerande höjd på 121 cm uppfyller den önskemålen hos många pianister och pianolärare.

Det inbyggda Silent Piano™-systemet gör det möjligt att spela med hörlurar och njuta av en perfekt ljudkvalitet utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan Silent-funktionen.

Registrera ditt piano för att ta del av vår 10-års garanti. Priset inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B3 är den ultimata kombinationen av tradition och den senaste tekniken och kommer att bli en magisk del av din musikaliska resa.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812683081

Recensioner B3ESC3PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B3ESC3PM”

Har du frågor om produkten?