Yamaha B2ETC3PM

99.990 kr

Yamaha B2, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, representerar mycket mer än bara ett vanligt akustiskt piano. Med sitt rymligare kabinett och robusta konstruktion ger den en enastående klang med imponerande djup och volym. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414961
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha B2, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, representerar mycket mer än bara ett vanligt akustiskt piano. Med sitt rymligare kabinett och robusta konstruktion ger den en enastående klang med imponerande djup och volym.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B2 är en musikalisk juvel som överträffar förväntningarna och ger dig mer än bara ett piano.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684422

Recensioner B2ETC3PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B2ETC3PM”

Har du frågor om produkten?