Yamaha B1 TC3 PM

99.935 kr

B1, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, är det minsta och mest prisvänliga akustiska pianot från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i varje hem och till ett attraktivt pris. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning.

Bra tillbehör!

ELEGANT polishing water

Polermedel för alla pianon och flyglar med polyesterlack. Avlägsnar fingeravtryck och lätt smuts samt ger en vatten- och smutsavvisande yta. 125ml.

EB-4219 Microfiberduk

Fantastisk putsduk av microfiber för ditt instrument!

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414956
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B1, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, är det minsta och mest prisvänliga akustiska pianot från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i varje hem och till ett attraktivt pris.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B1 är så mycket mer än bara ett piano – det är en musikalisk upplevelse som berikar ditt hem.

Bredd 149 cm, höjd 109 cm, djup 54 cm, vikt 198 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684361

Recensioner B1 TC3 PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1 TC3 PM”

Har du frågor om produkten?

    Du kanske också gillar …