Yamaha B1TC3PM

99.935 kr

B1, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, är det minsta och mest prisvänliga akustiska pianot från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i varje hem och till ett attraktivt pris. Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning.
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 414956
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

B1, i sitt eleganta polerade mahognyutförande, är det minsta och mest prisvänliga akustiska pianot från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är det en platsbesparande lösning som passar i varje hem och till ett attraktivt pris.

Det inbyggda TransAcoustic™ TC3-systemet möjliggör både volymreglering och spel med hörlurar, vilket ger en perfekt ljudupplevelse utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan TransAcoustic-funktionen.

Vårt pris inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, är du välkommen att kontakta oss. Yamaha B1 är så mycket mer än bara ett piano – det är en musikalisk upplevelse som berikar ditt hem.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812684361

Recensioner B1TC3PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1TC3PM”

Har du frågor om produkten?