Yamaha B1 SC3 PM

73.990 kr

Yamaha B1, i sin polerade mahognyutförande, representerar den minsta akustiska pianomodellen från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är den en platsbesparande lösning som passar in i alla hem, och dessutom till ett mycket fördelaktigt pris. Det inbyggda Silent Piano™-systemet möjliggör en tyst spelupplevelse med hörlurar och levererar perfekt ljudkvalitet utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 407796
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha B1, i sin polerade mahognyutförande, representerar den minsta akustiska pianomodellen från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är den en platsbesparande lösning som passar in i alla hem, och dessutom till ett mycket fördelaktigt pris.

Det inbyggda Silent Piano™-systemet möjliggör en tyst spelupplevelse med hörlurar och levererar perfekt ljudkvalitet utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan Silent-funktionen.

Registrera ditt piano för att dra nytta av vår 10-års garanti. Priset inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, tveka inte att kontakta oss. Yamaha B1 är den ultimata kombinationen av tradition och den senaste tekniken och blir en magisk tillskott i ditt hem.

Bredd 149 cm, höjd 109 cm, djup 54 cm, vikt 197 kg.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812682886

Recensioner B1 SC3 PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1 SC3 PM”

Har du frågor om produkten?