Yamaha B1SC3PM

73.990 kr

Yamaha B1, i sin polerade mahognyutförande, representerar den minsta akustiska pianomodellen från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är den en platsbesparande lösning som passar in i alla hem, och dessutom till ett mycket fördelaktigt pris. Det inbyggda Silent Piano™-systemet möjliggör en tyst spelupplevelse med hörlurar och levererar perfekt ljudkvalitet utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 407796
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Yamaha B1, i sin polerade mahognyutförande, representerar den minsta akustiska pianomodellen från Yamaha. Med sina 109 cm i höjd är den en platsbesparande lösning som passar in i alla hem, och dessutom till ett mycket fördelaktigt pris.

Det inbyggda Silent Piano™-systemet möjliggör en tyst spelupplevelse med hörlurar och levererar perfekt ljudkvalitet utan att störa din omgivning. Observera att produktbilden visar instrumentet utan Silent-funktionen.

Registrera ditt piano för att dra nytta av vår 10-års garanti. Priset inkluderar fri leverans till trottoaren, och om du önskar hjälp med uppackning och installation i ditt hem, tveka inte att kontakta oss. Yamaha B1 är den ultimata kombinationen av tradition och den senaste tekniken och blir en magisk tillskott i ditt hem.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 4957812682886

Recensioner B1SC3PM

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”B1SC3PM”

Har du frågor om produkten?