Demo ex

Yamaha NU1X

54.990 kr

Hybridpiano i klassisk pianodesign med äkta mekanik och trätangenter, kombinerat med de finaste digitala flygelsamplingarna av Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. Med samma äkta trätangenter som används i Yamahas bästa akustiska pianos och en kompakt och klassisk design, så smälter detta eleganta piano perfekt in både i ditt privata hem, kyrkor eller skolor. Detta är ett ”äkta” piano som…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 309537
0 out of 5
Finns i butik

Beskrivning

Hybridpiano i klassisk pianodesign med äkta mekanik och trätangenter, kombinerat med de finaste digitala flygelsamplingarna av Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial.

Med samma äkta trätangenter som används i Yamahas bästa akustiska pianos och en kompakt och klassisk design, så smälter detta eleganta piano perfekt in både i ditt privata hem, kyrkor eller skolor. Detta är ett ”äkta” piano som aldrig behöver stämmas. Att spela på ett NU1X-piano ger dig tillgång till de två legendariska konsertflyglarna Yamaha CFX och Bösendorfer Imperial. Oavsett om du föredrar den kraftiga, expansiva paletten från Yamaha CFX eller de varma och rika Wiener-tonerna från Bösendorfer Imperial, så är det enkelt att skifta mellan de båda.

Anslaget och känslan på ett piano är extremt viktigt för alla som spelar piano, oavsett om man är nybörjare eller professionell. NU1X ger dig en helt autentisk spelupplevelse som är näst intill omöjlig att skilja från upplevelsen av ett akustiskt piano. Med samma mekanik och äkta trätangenter som Yamahas stående piano, så är NU1X ett instrument som verkligen inspirerar.

Tack vare Yamahas avancerade binaural samplingsteknologi är ljudet du hör genom dina hörlurar förvånansvärt levande. Denna teknologin använder samplingar som är inspelade med specialmikrofoner som fångar positionsupplysningar och andra nyanser som vanligtvis endast är hörbart genom det mänskliga örat. Resultatet är ett så naturligt ljud att du lätt glömmer bort att du faktiskt har ett par hörlurar på dig.

Bakom en enkel kontrollpanel gömmer sig massvis av funktioner och anslutningsmöjligheter. NU1X kan bl.a. anslutas direkt till din dator och mobila enhet via USB, ljud- och inspelningssystem via ljudkablar, och den kan även fungera trådlöst som Bluetooth-mottagare och integreras med iOS-appar via WiFi.

När man spelar på en flygel så klingar ljudet i hela instrumentkroppen, och skapar en rik resonans som omsluter pianisten. Detta fenomen återges perfekt av NU1X genom Virtual Resonance Modeling (VRM), som kontinuerligt beräknar de olika strängvibrationerna i strängarna för vardera av de 88 tonerna på klaviaturet. Detta ger pianot ett levande, rikt och varierat uttryck som återspeglar en gränslös rad faktorer, vilket att spela piano faktiskt innebär, som t.ex. vilka tangenter som slås an, anslagsstyrkan och pedalens känsla.

 • Fantastisk naturlig känsla av ett äkta piano kombinerat med en designmässig elegans
 • Yamaha CFX- och Bösendorfer Imperial-samplingar
 • CFX Binaural sampling
 • VRM (Virtual Resonance Modeling)
 • GP Response Damper Pedal
 • USB-ljudinspelning
 • Inbyggd Bluetooth låter dig ansluta trådlöst till smarta enheter
 • Max. polyfoni på 256
 • Inbyggda ljud:  CFX Grand, Binaural CFX Grand, Bösendorfer Imperial,  Studio Grand, Ballad Grand, DX E.Piano, Vintage E.Piano, Harpsichord 8’, Harpsi. 8’+4’, Celesta, Organ Principal, Organ Tutti, Jazz Organ, Piano + Strings
 • Intelligent Acoustic Control (IAC) och Acoustic Optimizer
 • Stereophonic Optimizer
 • Inbyggd förstärkare (45 W + 45 W) x 2
 • Inbyggd högtalare (16 cm + 1.9 cm) x 2
 • Dimensioner 1501 x 1024 x 463 mm
 • Vikt 111 kg

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957812618342

Recensioner NU1X

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”NU1X”

Har du frågor om produkten?