Yamaha N2 Avant Grand

171.490 kr

Ett upprättstående piano med flygelmekanikens fördelar men sparsmakad och mindre utrymmeskrävande design. Klaviatur och ljud – Yamaha N2 innehåller samplingar av de verkliga vibrationer som sker inom resonansbottnen i flygelinstrumentet. För att möjliggöra att ljudet transporteras till den spelande på samma sätt som sker i en akustisk flygel har Yamaha samplat ljudet från fyra positioner vänster, höger, mitten och…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 166240
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Ett upprättstående piano med flygelmekanikens fördelar men sparsmakad och mindre utrymmeskrävande design.

Klaviatur och ljud

– Yamaha N2 innehåller samplingar av de verkliga vibrationer som sker inom resonansbottnen i flygelinstrumentet. För att möjliggöra att ljudet transporteras till den spelande på samma sätt som sker i en akustisk flygel har Yamaha samplat ljudet från fyra positioner vänster, höger, mitten och bakre delen av flygeln.
– Alla samplingar i detta instrument har hämtats från ett speciellt utvalt exemplar av Yamaha’s fullstora konsertflygel CFIIIS.
– Här finns en specialkonstruerad flygelmekanik, byggd helt enligt samma principer som mekaniken i en riktig flygel vilket i sin tur innebär en optimal tolkning av den spelandes tangentanslag, timing och andra detaljerade nyanser.

Högtalarsystem

– Yamaha N2 är utrustat med ett fyrkanals multi-högtalarsystem, designat i en tre-vägs konfiguration med woofer, squawker och tweeter för att möjliggöra mera naturlig efterklang i resonansbottnen.

Avant Grand tillhör Yamahas Premiumsortiment, vilket innebär:- Fri leverans och montering på plats med reservation för våningstillägg- Vi omhändertar och källsorterar allt förpackningsmaterial

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957812456456

Recensioner N2 Avant Grand

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”N2 Avant Grand”

Har du frågor om produkten?