Yamaha P125WH

7.185 kr

Ett av våra mest populära digitalpianon! P-125 är ett piano som producerar dynamiska kvalitetsljud med naturtrogen respons, samtidigt som det både är slimmat och enkelt att använda. Minimal ljusreflektion från ovansidan och en minimalistisk högtalardesign är vald för att göra finishen flott och elegant. P-125 passar perfekt för nybörjare eller halvprofessionella med budget som både vill ha bra tangenter…

Bra tillbehör!

Stativ L125WH

Pedalenhet LP1WH vit

K52

Temporarily unavailable

Pianopall Deluxe Matt Vit

Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 325690
0 out of 5
Beställd av leverantör

Beskrivning

Slimmat stagepiano med 88 vägda GHS-tangenter, 192 toners polyfoni, reverb och dämpning, 24 olika pianoljud och integrerade 2-vägs högtalare.

P-125 är ett piano som producerar dynamiska kvalitetsljud med naturtrogen respons, samtidigt som det både är slimmat och enkelt att använda. Minimal ljusreflektion från ovansidan och en minimalistisk högtalardesign är vald för att göra finishen flott och elegant. P-125 passar perfekt för nybörjare eller halvprofessionella med budget som både vill ha bra tangenter och ett allsidigt urval av ljud. Ljuddelen i pianot är Yamahas Pure CF Sound Engine, som är resultatet av mer än ett århundrade med akustiskt pianohantverk, kombinerat med teknologi och expertis i toppklass. P-125 innehåller bl.a ljud från Yamahas berömda konsertflygel CFIIIS 9′, som här är noggrant reproducerat och låter dig spela uttrycksfullt med otrolig dynamik.

P-125 har Graded Hammer Standard (GHS) klaviatur där de matta tangenterna har matt yta, och i likhet med ett akustiskt piano är tangenterna i den lägre delen av klaviaturet lite tyngre än dem i den höga delen. Ett 2-vägs högtalarsystem sänder ljudet både i uppåt- och nedåtgående riktning, vilket ger pianisten ett stort och brett ljud som om man satt framför ett akustiskt piano. En ”Table EQ”-funktion gör det möjligt att behålla optimalt akustiskt ljud även om instrumentet placeras på en hård och jämn yta som t.ex. ett bord. P-125 har inbyggda bas- och trumspår som hjälper dig med att hålla tempot. Du finner också en rad rytmmönster att välja mellan, från rock till ballader du kan använda när du övar, eller som virtuell trumslagare när du uppträder.

Yamahas ”Smart Pianist” app ger dig möjligheten att styra många av de funktioner som inkluderas i Yamahas digitalpianon från din smarttelefon/surfplatta. Ljud, rytmer och andra inställningar kan väljas på skärmen, vilket gör det enkelt att använda alla funktionerna som pianot har att erbjuda. Du kan också lagra favoritinställningar så att de snabbt kan hämtas fram när du behöver dem, och ackorden är i ett ljudspår kan visas på iPhone eller iPad.

Graded-Hammer-Standard klaviatur (GHS) med 88 vägda tangenter med matta svarta tangener
192-toners polyfoni, Pure CF ljuddel, 24 ljud
Bas och trum-rytmer i totalt 20 stilar
Intelligent Acoustic Control och Sound Boost
Resonansdämpning-effekt
Dual, Split och Duo-funktion som passar perfekt till undervisningssituationer med lärare/elev
2-spårs inspelning (1 sång)
21 demosånger och 50 pianosånger
2 x watts förstärkare med 12 cm x 2 + 4 cm x 2 högtalare
USB-to-Host anslutning
2 hörlursutgångar / AUX-utgångar
Extrautrustning: L-125 matchande stativ, LP-1 3-pedals enhet (ej inkl.)
Dimensioner 1326 x 166 x 295mm
Vikt 11.8 kg

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957812686266

Recensioner P125WH

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”P125WH”

Har du frågor om produkten?