Yamaha CSP150PE Polerad Svart

30.690 kr

CSP står för Clavinova Smart Piano. Har du alltid drömt om att lära dig spela dina favoritlåtar så kan Clavinova CSP hjälpa dig med att göra drömmen till verklighet. Genom att skanna låtarna i en smartphone eller annan smart enhet, så genererar CSP automatisk en ackordföljd, pianonoter och visar med hjälp av en intuitiv Stream Lights-funktion, vilka tangenter som…
Varumärke:Yamaha
Artikelnr: 309539
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

CSP står för Clavinova Smart Piano. Har du alltid drömt om att lära dig spela dina favoritlåtar så kan Clavinova CSP hjälpa dig med att göra drömmen till verklighet. Genom att skanna låtarna i en smartphone eller annan smart enhet, så genererar CSP automatisk en ackordföljd, pianonoter och visar med hjälp av en intuitiv Stream Lights-funktion, vilka tangenter som ska tyckas ner och var. Aldrig någonsin har tekniken varit kapabel till att göra denna dröm till verklighet!

CSP-150 har en avancerad arrangeringssektion där du kan spela med snygga komp, spela in och spela upp dem, för att inte nämna ett stort och väldigt allsidigt ljudbibliotek med bl.a. Yamahas kända Mega Voices och Super Articulation-stämmor. Du kan koppla till en mikrofon och sjunga med medan du spelar, eller till karaokefiler hämtat från din Clavinova eller YamahaMusicsoft.com. Texterna visas i Smart Pianist-appen, och orden skiftar färg så du vet när du ska komma in. Du kan skapa flerstämmig sång med avancerade sångharmonier och korrigera din pitch!

Yamaha CSP-150 Clavinova Smart Piano fånga själva själen från stora konsertinstrument, och ger dig upplevelsen av en flygel i ett digitalpiano som passar väsentligt bättre in i de flesta hem. Spela med ljudet från Yamahas flaggskepp – nämligen konsertflygeln CFX, eller den fantastiska Bösendorfer Imperial.

När man spelar på en flygel så klingar ljudet i hela instrumentkroppen, och skapar en rik resonans som omsluter pianisten. Detta fenomenet återges perfekt av CSP-150 genom Virtual Resonance Modeling (VRM), som kontinuerligt beräknar de olika strängvibrationerna i strängarna för var och en av de 88 tonerna på klaviaturet. Detta ger pianot ett levande, rikt och varierat uttryck som speglar en gränslös rad faktorer, vilket det faktiskt innebär att spela piano, som vilka tangenter som ska slås an, anslagsstyrkan och pedalernas rörelse.

– 88 Graded Hammer 3X tangenter med syntetisk elfenben
– 256-rösters polyfoni
– CFX och Bösendorfer Imperial pianosamplingar
– CFX Binaural-samplingar
– Smooth Release, Key-off samples, String Resonance och dämpningsresonans
– 692 ljud + 29 trummor/effekter, 14 VRM Voices, 113 Super Articulation Voices, 27 Natural! Voices, 27 Sweet! Voices, 63 Cool! Voices, 49 Live! Voices, 30 Organ Flutes! Voices
470 styles, 396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles
– Effekt: 30 watt x 2
– Högtalare: 16 cm x 2
– Acoustic Optimizer och Intelligent Acoustic Control (IAC)
– Stereophonic-optimalisering
– Dimensioner 1412 x 1040 x 465 mm – Polished finish 1418 x 1040 x 466 mm
– Vikt 67 kg – Polished finish 69 kg

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957812614504

Recensioner CSP150PE Polerad Svart

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”CSP150PE Polerad Svart”

Har du frågor om produkten?