Roland KF-10-KO

49.890 kr

KF-10 är skapat i samarbete med den japanska möbeldesignern Karimoku som arbetat fram ett instrument som ger ett sofistikerat intryck i ditt hem. Se vår guide om KIYOLA här! 
Varumärke:Roland
Artikelnr: 406172
0 out of 5
I lager

Beskrivning

 

Roland KIYOLA KF-10 är ett konstnärligt digitalpiano som kombinerar ett handbyggt kabinett av solitt trä med SuperNatural modelleringsteknologi. Se vår guide om KIYOLA här! 


Digital teknologi möter klassisk hantverkstradition i Roland KIYOLA KF-10. Då pianot är utvecklat i samarbete mellan Roland och den japanska möbeldesignern Karimoku, når detta eleganta digitalpiano en perfekt harmoni av form och funktion: ett kraftfullt instrument som ger ett sofistikerat intryck i ditt hem. Med ett modellnamn som översatt betyder ”elegans och skönhet”, är KIYOLA KF-10 utseendemässigt unikt i dagens moderna piano utbud, och erbjuder ett helt naturligt, handgjort träkabinett som kompletterar ditt hem och din livsstil. Samtidigt ger Rolands innovativa digitala pianoteknologi den musikaliska prestanda du vill ha som musiker, med flaggskeppsfunktioner som inkluderar SuperNATURAL Piano ljudmodellering, dynamisk avkänningsteknologi via den nya klaviaturen PHA-50, trådlös anslutning via Bluetooth® till dina favoritappar för musikskapande och en dynamisk uppsättning högtalare som fyller ditt hem med välljud. Finns tillgänglig i valnöt- (Walnut) eller ekfinish (Pure Oak), och en pedalenhet och ergonomiskt designad pianopall medföljer. KIYOLA KF-10 är ett digitalpiano man både beundrar och har nöje av.

 

Naturligt trä som ger en kvalitet du både kan se och känna

Att beundra KIYOLA på avstånd räcker inte. Man vill röra vid och känna. Kabinettets mjukt formade sidopaneler är inspirerade av möbeldesignern Karimokus exklusiva soffor och de slanka benen gör att den passar in i ditt hem. Genom att begränsa antalet kontroller, bevarar KIYOLA KF-10 ett organiskt utseende, och med volymkontrollen och knappar placerade vid sidan förhindras distraktion när du spelar. Pianolocket fungerar även som notställ för en design som är enkel och kompakt. Genom år av ägarskap kommer du att uppskatta hur vackert instrumentet åldras, precis som man förväntar sig av gamla fina instrument och möbler.

Läs mer om KIYOLA här!

Se hela vårt utbud av Roland pianon här

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957054514433

Recensioner KF-10-KO

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”KF-10-KO”

Har du frågor om produkten?