Roland GO:KEYS

3.790 kr

HA ROLIGT MED MUSIK – INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS Om du letar efter roliga och inspirerande sätt att börja spela musik är Rolands GO:KEYS det du letar efter! Med sin innovativa Loop Mix-funktion kan alla sätta ihop fullt producerade låtar med en gång – även utan förkunskaper. Det finns också många olika slags ljud att utforska plus en lättanvänd inspelningsfunktion…
Varumärke:Roland
Artikelnr: 323312
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

HA ROLIGT MED MUSIK – INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS

Om du letar efter roliga och inspirerande sätt att börja spela musik är Rolands GO:KEYS det du letar efter! Med sin innovativa Loop Mix-funktion kan alla sätta ihop fullt producerade låtar med en gång – även utan förkunskaper. Det finns också många olika slags ljud att utforska plus en lättanvänd inspelningsfunktion så du kan spela in och dela med dig av dina skapelser. Med Bluetooth®-koppling kan du jamma med låtar från din smartphone eller surfplatta och arbeta med en massa olika musikappar. Då den är kompakt och batteridriven kan du med GO:KEYS ha med dig ditt musikaliska skapande överallt.

 • Roligt och inspirerande keyboard för nybörjarmusiker
 • Loop Mix låter dig bygga låtar bara genom att spela på tangenterna
 • Manipulera ljuden i dina loopar med intuitiv ”one-touch control”
 • Bluetooth audio/MIDI-support för koppling till smartphone och surfplatta
 • Fler än 500 professionella ljud: pianon, syntar, stråkar, bas, brass och många fler
 • Inbyggd inspelningsfunktion med USB-backup
 • Spela när som helst med inbyggda högtalare eller hörlurar
 • Lätt och transportabel och drivs av batterier
 • Skapa musik omedelbart med Loop Mix

  Inga musikaliska kunskaper? Inget problem! Vem som helst kan börja skapa skön musik med en gång med Loop Mix-funktionen i GO:KEYS. Till skillnad från komp i andra keyboards, som kräver en kunskap om ackord, har Loop Mix ett helt nytt tillvägagångssätt som även nybörjare kan ha roligt med. Genom att trigga loopar från tangenterna kan du intuitivt skapa professionellt producerade låtar i realtid med trummor, bas och andra instrument. Med en enkel rörelse på plattorna på panelen kan du manipulera dina låtar som en DJ och ändra tonhöjd, filter och mer.

 • Professionella ljud får din musik att glänsa

  GO:KEYS fungerar också som ett normalt keyboardinstrument med fler är 500 spelklara ljud tagna från Rolands välrenommerade professionella synthesizers. Med kategoriknapparna är det enkelt att ta fram pianon, syntar, stråkar, brass och många andra instrumenttyper. Du kan spela med ljuden tillsammans med dina skapelser i Loop Mix och använda GO:KEYS som en högkvalitativ portabel synt allteftersom din spelskicklighet ökar.

 • Utöka din musikglädje med Bluetooth

  Med Bluetooth-funktionaliteten i GO:KEYS kan du enkelt integrera din smartphone eller surfplatta med keyboardet. Ta fram dina favoritlåtar från ditt låtbibliotek och spela till när de streamas trådlöst genom keyboardets inbyggda högtalare eller inkopplade hörlurar. När du är redo att ta dig till nästa nivå av musikproduktion är GO:KEYS en perfekt partner för MIDI-inspelning i populära appar som GarageBand och många andra.

 • Skapa musik när som helst och var som helst

  Tack vare sin kompakta lättviktsdesign och inbyggda högtalare kan du ha roligt med musik så gott som var som helst med GO:KEYS. Spela i ditt sovrum, var som helst i huset eller på kontoret, antingen med den inkluderade strömförsörjningen eller sätt i sex AA batterier för att använda GO:KEYS på campingturer, trädgårdsfester och vid andra utomhusaktiviteter. Om du kopplar in hörlurar stängs högtalarna av automatiskt och du kan försvinna in i din egen musikaliska värld utan att störa andra i din närhet.

 • Gratis tremånaders prenumeration på Skoove Online Learning Platform

  Skoove är en lärplattform som erbjuder roliga och effektiva interaktiva pianokurser online. Skoove visar precis hur du skall spela och du kan välja att spela tillsammans med den senaste topplistehiten eller klassiska stycken. Du kommer att lära dig att läsa noter och förstå musikteori i små lättsmälta steg. Varje GO:KEYS levereras med en tremånaders prenumeration på Skoove – värd nästan 40 euro.

  * Erbjudandet gäller vid köp i Europa plus Ryssland och Sydafrika.

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 4957054509545

Recensioner GO:KEYS

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GO:KEYS”

Har du frågor om produkten?