Nord Grand

31.890 kr

Nord Grand har en förstklassig viktad klaviatur med avancerade trippelsensorer som fångar upp hammarens rörelser med exceptionell precision och levererar en mjuk och naturlig känsla likt en akustisk flygel. Innehåller Clavias prisbelönta prestandafunktioner och ''hands-on'' användargränssnitt, den lätta Nord Grand ger inte bara en extraordinär spelupplevelse utan är också ett nytänk när det kommer till just stagepiano.

Bra tillbehör!

Music Stand V2

Keyboard Stand EX

Piano Monitor V2

Nord Piano Monitor systemet är exklusivt utformad för att framhäva de elektriska och akustiska pianon som återfinns i Nord's Piano Library.

 

Pianopall Deluxe Svart Matt

HD 400 PRO

Varumärke:Nord
Artikelnr: 350736
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Stagepiano med 88 Kawai Hammer Action Ivory Touch-tangenter med Triple Sensor. 2 GB minne för Nord Piano Library och 512 MB minne för Nord Sample Library 3.0.

Nord Grand är Nords första stagepiano med tredubbla sensorer, som registrerar hamrarnas rörelser istället för tangenterna, vilket ger en genuin dynamisk upplevelse av en akustisk flygel. Den balanserade och responsiva Triple Sensor-klaviaturen har en avancerad mekanik som ger extraordinär kontroll, både när du spelar percussivt eller pianissimo med flytande repetition och retriggering utan att lyfta tangenten helt. Upplevelsen av Ivory Touch-ytan ger tangenterna en optimal känsla och äkthet.

Nord Grand har dedikerade rattar och knappar för alla de viktigaste funktionerna du har användning för i en live-situation. Skapa layers och splits, addera effekter och transponering i stunden. När du byter ljud på Nord Grand har den en glidande övergång som gör att ljuden ändras gradvist utan uppehåll. Du kan kombinera två ljudsektioner i lager eller med split, och varje sektion kan ha specifika effekter, volympedal och/eller sustainpedal tilldelat. Det finns sju split-punkter med crossfade-funktionalitet, som erbjuder mjuka övergångar mellan de två split-punkterna.

Nord Grand kommer med ett stort urval av unika grand-, upright-, el- och digitalpianon. Factory bank innehåller 10 grands, 9 uprights, 10 enhanced electric-pianon, clavinet, digitalpianon m.m. från det exklusiva Nord Piano Library – alla ljuden handplockade för deras unika karaktär. Nords state-of-art samplingsteknik fångar de extraordinära nyanserna och den äkta karaktären med stor realism. Alla ljuden kan enkelt bytas ut med Nord Sound Manager. Det exklusiva Nord Piano Library uppdateras löpande med nya unika ljud i världsklass – helt gratis.

Nords unika Advanced String Resonance återger det invecklade samspelet mellan klaversträngarna, dom resonerar vid deras fundamentala eller harmoniska frekvenser när andra tangenter spelas. Detta tillför också den rika resonansatmosfären från ett äkta klaviatur, när det spelas med pedalen nere. Det finns dedikerade klaviaturfilter för akustiska pianon och elpianon. EP-filtren innehåller också unika Dyno-filter baserat på den legendariska preampen, och levererar det klockliknande ljudet som var en väsentlig del av det klassiska West Coast-soundet på 70- och 80-talet.

Det medföljande och mycket unika 3-pedalsystemet (anslagskänsligt) säkerställer att Nord Grand uppför sig som ett äkta piano. När du använder dessa får du t.ex. pedal- och ramljud som dynamiskt simulerar de mekaniska ljud som hörs när du lyfter, släpper eller trycker ned pedalerna, samt möjlighet för sustento, sträng-resonans m.m.

 • 88 tangenter Kawai Hammer Action med avancerade triple sensors
 • Ivory Touch-tangenter
 • Sömlösa övergångar mellan ljuden gör att de skiftar gradvist utan uppehåll
 • Layer och Split med Split Points crossfades
 • OLED-display
 • Support för Nord Piano monitorhögtalare
 • Piano Section med 2 GB minne för Nord Piano Library
 • 120 röster polyfoni
 • Dedikerade Piano Filters för akustiska och elektriska pianon
 • 3 dynamiska kurvor
 • Dynamiskt pedal-ljud med Nord Triple Pedal (ingår)
 • Sample Synth-sektion med 512 MB minne för Nord Sample Library 3.0
 • Dedikerad Sample Synth-sektion med attack, decay/release och dynamic controls
 • Högkvalitativa stereoeffekter modellerade efter klassiska pedaler
 • 3 olika reverb – room, stage och hall
 • Dimensioner: 1286 x 168 x 387 mm
 • Vikt: 20.9 kg

Ytterligare information

Specifikation
Färg
EAN 834053001455

Recensioner Grand

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Grand”

Nord Grand (0)

Har du frågor om produkten?