Nobels ODR-1BC

1.390 kr

Under årtiondena har artister som Jerry Donahue, Guthrie Trapp, Carl Verheyen, John Shanks, Tim Pierce, Robbie McIntosh, Clem Clempson, Micky Moody och flera andra fantastiska gitarrister använt ODR-1 Natural Overdrive till en del av deras arsenal. Medan alla single-coil-gitarrister såväl som de flesta humbucker användare och till och med basister älskar klarheten och mångsidigheten hos ODR-1: s fulla ljud.…
Varumärke:Nobels
Artikelnr: 369549
0 out of 5
I lager

Beskrivning

Under årtiondena har artister som Jerry Donahue, Guthrie Trapp, Carl Verheyen, John Shanks, Tim Pierce, Robbie McIntosh, Clem Clempson, Micky Moody och flera andra fantastiska gitarrister använt ODR-1 Natural Overdrive till en del av deras arsenal. Medan alla single-coil-gitarrister såväl som de flesta humbucker användare och till och med basister älskar klarheten och mångsidigheten hos ODR-1: s fulla ljud. På denna version finns även en intern switch för Bass Cut.

UNDER HUVEN….

Nya ODR-1 (bc) erbjuder nu en bas-cut-switch under batteriluckan för att välja original ODR-1 ljudet eller för reducerad bas.

Nu kan du även köra den på 9V – 18V DC för mer headroom.
ODR-1 har visat sig vara en favorit hos proffs, särskilt studio gitarrister eftersom den reagerar så effektivt med gitarrers volymkontroll för snabbt ändra dynamiken. Istället för en traditionell tonkontroll som endast påverkar diskant och det övre registret finns här istället en SPECTRUM-kontroll. Att vrida vredet medurs ökar bas och diskant samtidigt. Midrange förblir orörd i båda riktningarna för att ge transparens med en nypa värme.

Ytterligare information

Specifikation
Produktkod NO-ODR1BC

Recensioner ODR-1BC

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”ODR-1BC”

Har du frågor om produkten?