Boss GKC-DA

2.260 kr

Digital till Analog Konverterare från BOSS möjliggör smidig kompatibilitet mellan det nya och det gamla, och fungerar som en bro mellan det äldre DIN 13-pin GK signaleringssystemet och den nya seriella 1/4″ anslutningen som används på GM-800 Gitarrsyntesizer och relaterade produkter. Använd denna konverterare för att ansluta din nyare 1/4″ kompatibla GK-delade gitarrpickup, som GK-5 eller GK-5B, eller GM-800…
Varumärke:Boss
Artikelnr: 418597
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Digital till Analog Konverterare från BOSS möjliggör smidig kompatibilitet mellan det nya och det gamla, och fungerar som en bro mellan det äldre DIN 13-pin GK signaleringssystemet och den nya seriella 1/4″ anslutningen som används på GM-800 Gitarrsyntesizer och relaterade produkter. Använd denna konverterare för att ansluta din nyare 1/4″ kompatibla GK-delade gitarrpickup, som GK-5 eller GK-5B, eller GM-800 synth-modul till äldre Roland- och BOSS gitarrsyntesmoduler, fotbrytare och kontrollers utrustade med 13-pin-anslutningar.

Denna konverteringsbox har en Hi-Z gitarringång för direkt omvandling av instrument-signaler till 13-pin digital standard och en mikro-USB-port för uppdatering av intern programvara och data. GKC-DA levereras med en AC-strömadapter.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 761294518151

Recensioner GKC-DA

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”GKC-DA”

Har du frågor om produkten?