Marshall-pedaler


De ”nya” pedalerna Marshall Guv’nor, Blues Breaker, Drivemaster och Shredmaster är tillbaka, trogna nyutgåvor -tillverkade i England.


BLUESBREAKER
Ljudet av förstärkaren ”Bluesbreaker” från 1962 blev en legend med dess mjuka ton, rika värme och karaktär som gav gitarrister mer uttrycksmöjligheter än någonsin tidigare (Eric Clapton). Den ursprungliga Bluesbreaker-pedalen tog detta och placerade det i ett pedal-format. Idag levererar denna återskapelse noggrant de tidlösa tonerna och stilen än en gång. Den fångar magin hos de klassiska vintage-förstärkarna och är en klassiker som är grunden till flera ”boutique” pedaler på marknaden.


DRIVEMASTER
Drivemastern är baserad på originalet Guv’nor men tar saker ett steg längre med en ny ton-stack och överstyrning. Det är trebands-tonen som fungerar som om du lägger till en extra förstärkare till din setup, med äkta Marshall-ton och overdrive. Det ikoniska utseendet har också återskapats ända ner till finishen på kontrollrattarna och den unika formen. Det finns många anledningar till att den första utgåvan är så eftertraktad idag. Den här nyutgåvan tar allt som gjorde originalet så speciellt och replikerar det för dagens gitarrister.


THE GUV’NOR
När den lanserades 1988, satte Guv’nor ribban för framtida generationer av distorsionspedaler. Denna nyutgåva återskapar troget det klassiska ljudet från The Guv’nor, vilket ger ett mjukt överstyrt ljud med en touch av komprimering. Pedalen är försluten i ett hölje som är exakt modellerat efter originalet, från den unika formen ända ner till de individuellt färgade kontrollrattarna. Allt som saknas är berättelserna som samlats in under 30+ års användning, men det är där du kommer in..


SHREDMASTER
Den ursprungliga Shredmaster var Marshalls första high-gain pedal och har blivit synonymt med musik under hela 90-talet och framåt. Den yttersta noggrannheten har vidtagits för att säkerställa att nyutgåvan exakt matchar det ikoniska Shredmaster-ljudet. Pedalchassit är exakt modellerat efter originalets skräddarsydda design. Shredmaster-namnet i guld, den präglade Marshall-logotypen och det kraftiga höljet är helt rätt här, precis som du kan förvänta dig.