Line 6 RELAY G50

4.290 kr

Komplett trådlöst 2,4 gHz instrumentsystem med TBP12 digitalsändare och RXS12 digitalmottagare. 12 valfria kanaler, kan köra 12 system samtidigt.Dessa digitala sändarsystem omdefinierar den trådlösa upplevelsen för instrument och mikrofoner. Systemens suveräna ljud, trovärdiga stabilitet och enkelhet kommer att inspirera dig till att utforska alla hörn på scenen. Systemen levererar en kristallklar signal i 24-bit med ett jättestort frekvensområde. Du…
Varumärke:Line 6
Artikelnr: 269406
0 out of 5
Beställningsvara

Beskrivning

Komplett trådlöst 2,4 gHz instrumentsystem med TBP12 digitalsändare och RXS12 digitalmottagare. 12 valfria kanaler, kan köra 12 system samtidigt.
Dessa digitala sändarsystem omdefinierar den trådlösa upplevelsen för instrument och mikrofoner. Systemens suveräna ljud, trovärdiga stabilitet och enkelhet kommer att inspirera dig till att utforska alla hörn på scenen. Systemen levererar en kristallklar signal i 24-bit med ett jättestort frekvensområde. Du kommer att uppleva respons och dynamik i ljudet som du aldrig någonsin tidigare har upplevt det med ett trådlöst system.

Ljudkvaliteten är helt enkelt enastående pga. att man på inga sätt har varit begränsade av de nackdelar och kompromisser som man tidigare har utmanats av på ”analoga” system. Line 6 använder ingen form för companders och arbetar bl.a. med multilayers signalprotection för att motverka alla former för dropouts, även i extremt aktiva RF miljöer.

G50 är storebror till G30 och har ett ännu mer robust chassi, längre räckvidd plus en liten display på sändaren.
TBP12-sändaren är färdig för att monteras på ditt bälte och LED-indikatorer visar kanalstatus, signal- samt batteristatus. RXS12 mottagare är klar för scenen och kan installeras ovanpå din förstärkare i din pedalsetup eller vart som helst inom 60 meters radie.

Relay G50 är lätt att använda och levereras med allt du behöver för att komma igång sändare, mottagare, kabel, strömförsörjning samt batterier.

– Frekvensomfång: 10 Hz – 20 kHz
– Dynamiskt omfång: 120 dB
– Transmission Frekvens: 2,4 GHz
– LCD visas på sändaren för kanalinfo och batteristatus

– Kompatibla kanaler: 12 st

– Räckvidd: Cirka 60 meter

– Batteritid: Upp till 8 timmar på 2 st. AA-batterier

Relay G50 är godkänd för användning i Europa, Sydamerika, Asien och Australien.

Ytterligare information

Specifikation
EAN 614252007627

Recensioner RELAY G50

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”RELAY G50”

Har du frågor om produkten?