Öppettider:
 
Måndag - fredag 11.00-18.00
Lördag 11.00-15.00 
Söndag stängt
Tel. 08-612 60 60 
Produkter
  Filters
  Inställningar
  Sök

  Disklavier™ Enspire

  Självspelande flyglar har blivit allt mer populära – och bara under de 10 senaste åren har utvecklingen varit i det närmaste explosionsartad. Tekniken är nu förfinad till max och idag lockar självspelande pianon allt från hotell till restauranger, konferenscenter, gallerior och inte minst privatpersoner som vill uppleva största möjliga musikglädje och underhållning. Med en självspelande flygel finns inga gränser. Det kan vi, och alla som provat en självspelande flygel, skriva under på.

  Visa som Grid Lista
  Filtrera
  Filters
  Sortera på
  Visa per sida

  Yamaha GC1 ENST Disklavier™

  ypc-gc1pe-enst
  375.000,00 kr

  Med den fylliga tonen som bara en flygel kan skapa, erbjuder GC1 överlägsen prestanda till ett överkomligt pris. Detta vackra instrument kombinerar duplex skala-design och rik tonalitet för att skapa ett instrument som är exceptionellt uttrycksfullt och roligt att spela på. Dessutom är pianot utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire-systemet.

   

  GC1 ENST Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha GC2 ENST Disklavier™

  ypc-gc2pe-enst
  320.800,00 kr

  Med den fylliga tonen som bara en flygel kan skapa, erbjuder GC2 överlägsen prestanda till ett överkomligt pris. Detta vackra instrument kombinerar duplex skala-design och rik tonalitet för att skapa ett instrument som är exceptionellt uttrycksfullt och roligt att spela på. Dessutom är pianot utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire-systemet.

   

  GC2 ENST Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha GB1 ENST Disklavier™

  ypc-gb1pe-enst
  224.000,00 kr

  GB1 är ett populärt val för dig som har begränsat med utrymme men vill ändå ha en flygel med full resonanston som många väsentligt större modeller har. Dessutom är pianot utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire-systemet.

   

  GB1 ENST Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha C3X ENPRO Disklavier™

  ypc-c3xpe-enpro
  436.000,00 kr

  C3X är en flygel som är utformad för att sjunga och svara på pianistens musikaliska uttryck. Du hittar Yamaha C3X som övningsinstrument på stort sett alla institutioner i hela världen, och den användas även för mindre konserter. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

   

  C3X ENPRO Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha C5X ENPRO Disklavier™

  ypc-c5xpe-enpro
  496.000,00 kr

  C5X är en mycket kraftfull flygel med en djup bas som används mycket i kyrkor och körsammanhang. En flygel med stora uttrycksmöjligheter, nyanserat gensvar och kraftfull ton. Med C5X får du en flygel i toppklass. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

   

  C5X ENPRO Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha C7X ENPRO Disklavier™

  ypc-c7xpe-enpro
  584.800,00 kr

  C7X är CX-seriens toppmodell, och den har många av kvaliteterna hos en konsertflygel. Modellen har samma fina egenskaper som C6X med skillnaden att bassträngarna är ännu något längre, vilket ger en än mer fyllig och kraftfull bas vilket är en fördel i större lokaler. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

   

  C7X ENPRO Disklavier™ finns även i polerat vitt utförande. Kontakta oss gärna för mer information. 

  Yamaha S7X ENPRO Disklavier™

  ypc-s7xpe-enpro
  773.600,00 kr

  Yamaha S7X är en 227 cm lång flygel i Yamahas Premiumsortiment. Den perfekta balansen mellan rikt ljud, värme, skarphet och styrka ger S7X ett oändligt uttryck för pianisten. Passar till kyrkor, teatrar och salonger. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Yamaha S3X ENPRO Disklavier™

  ypc-s3xpe-enpro
  564.800,00 kr

  Yamaha S3X är en 186 cm lång flygel i Yamahas Premiumsortiment. S3X karaktäriseras av varma och vackra toner, något som som alla pianister vill åt. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Yamaha S5X ENPRO Disklavier™

  ypc-s5xpe-enpro
  637.600,00 kr

  Yamaha S5X är en 200 cm lång flygel i Yamahas Premiumsortiment. Varm och rik harmoni tillsammans med kraftfull bas från S5X kommer att fascinera både pianisterna och publiken i alla salonger. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Yamaha CF4 ENPRO Disklavier™

  ypc-cf4pe-enpro
  972.000,00 kr

  Yamaha CF4 är en 191 cm lång konsertflygel i Yamahas Premiumsortiment. Modellen är liten nog för en mindre sal men har ett överraskande stort ljud. CF-seriens pianon kännetecknas av en bred palett av tonala färger och förmågan att skapa de mest subtila uttrycksfulla nyanser. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Yamaha CF6 ENPRO Disklavier™

  ypc-cf6pe-enpro
  1.079.200,00 kr

  Yamaha CF6 är en 212 cm lång konsertflygel i Yamahas Premiumsortiment. Den har en öppen men ändå rik ton och ett anslag som är snabbt och lyhört - en glädje att spela på. Precis som övriga CF-pianon kännetecknas den av en bred palett av tonala färger och förmågan att skapa de mest subtila uttrycksfulla nyanser. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Yamaha CFX ENPRO Disklavier™

  ypc-cfxpe-enpro
  1.500.000,00 kr

  Yamaha CFX är en fullstor konsertflygel i Yamahas Premiumsortiment. Modellen kännetecknas av en kraftfull bas, en bred palett av tonala färger och förmågan att skapa det mest subtila musikaliska uttrycket. Ljudet är riktigt klart i alla register och kan höras över en symfoniorkester, även i mycket stora konserthallar. CFX är Yamahas flaggskeppsmodell och markerar en ny milstolpe i historien om pianotillverkning. Dessutom är flygeln utrustat med det självspelande Disklavier™ Enspire Pro-systemet.

  Disklavier™ Enspire

  Filter by:

  Clear All
  Min: 280.000 kr Max: 1.875.000 kr
  kr280000 kr1875000